Welkom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Stichter

Als oud-leerling van het College Saint-Michel, studeerde professor WTTERWULGHE aan de Katholieke Universiteit van Leuven, aangevuld met een Bachelor in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij heeft een doctoraat in de rechten en een doctoraat in de economie.

Advocaten

 

Heden bestaat het kantoor uit een team dat is samengesteld uit verschillende advocaten.
De structuur van het kantoor, die doelbewust op mensenmaat is gehouden, draagt flexibiliteit, snelheid en de persoonlijke relatie met het cliënteel hoog in het vaandel.

Bienvenue

WTT Law Firm adviseert en vertegenwoordigt cliënten in het economisch financieel recht. 

 

Het kantoor werd in 1980 opgericht door Professor Robert WTTERWULGHE en bestaat op heden uit een team dat is samengesteld uit verschillende advocaten.De structuur van het kantoor, die doelbewust op mensenmaat is gehouden, draagt flexibiliteit, snelheid en de persoonlijke relatie met het cliënteel hoog in het vaandel.

 

 

WTT Law firm is gevestigd te Brussel, te Luxemburg en te Parijs. Het kantoor kan bogen op een netwerk van gespecialiseerde medewerkers en buitenlandse correspondenten. Deze strategie laat toe om de diensten van geïntegreerd kantoor aan te bieden zonder in te boeten op de souplesse en de efficiëntie van een kantoor op mensenmaat.

 

Het kantoor behandelt zowel dossiers in het Frans als in het Nederlands en het Engels.

 

 

De diensten van het kantoor werden reeds door grote Belgische en Europese bedrijven als door Kleine en Middelgrote Ondernemingen (KMO) erkend. Het kantoor biedt eveneens persoonlijke en bijzondere juridische bijstand aan privépersonen in het domein van het economisch en financieel recht.

EXPERTISE
De vakgebieden die de voorkeur van WTT Law firm wegdragen zijn de volgende : financieel recht, vennootschapsrecht, fusies en acquisities, economisch strafrecht, handelsrecht, Europees recht alsook sociaal recht en fiscaal recht.

Wij zijn ervan overtuigd dat het oplossen van juridische problemen vanuit een economische en financiële benadering dient te gebeuren. Om die reden heeft het kantoor een interdisciplinaire benadering ontwikkeld die economische en strategische aspecten integreert in de juridische analyse. Die aanpak vindt haar directe oorsprong in wat men noemt “l’école du droit économique de l’Université Catholique de Louvain” die een substantiële analyse vanuit economisch en financieel recht bevoorrecht.

WTT Law Firm biedt eveneens juridische bijstand in tijden van een « Management crisis » en adviseert op juridisch vlak bij de implementatie van een “crisis strategie”. 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Ons kantoor werkt op basis van een “lastgevingovereenkomst”. Deze overeenkomst wordt met de cliënt gesloten telkens er een nieuw dossier wordt geopend.De prestaties worden gefactureerd op basis van een uurtarief dat wordt bepaald in samenspraak met de cliënt en dat strookt met de deontologie en het Reglement van de Franse Orde van Advocaten bij de Balie van Brussel.Het kantoor biedt KMO’s een abonnementsformule aan die toelaat om op elk ogenblik juridische bijstand te genieten. De formule moet KMO’s toelaten hun juridische problemen te “outsourcen” wat het dagelijkse beheer van de vennootschap moet vergemakkelijken.Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie omtrent onze diensten en voorwaarden.

Contacteer ons

+32 2 779 06 06

WTT LAW FIRM BRUSSEL
Orbanlaan, 214
B-1150 Sint-Pieters Woluwe

​T +32 2 779 06 06

F +32 2 779 25 01

info@wttlawfirm.comOPENINGSUREN

Maandag - Vrijdag : 8:30 - 19:00NOODGEVALLEN

+32 477 09 89 21                          

(Buiten openingsuren)WTT LAW FIRM LUXEMBURG

Rue Dicks, 4
L-1417 Luxemburg

​​
​T +352 20 20 34 24
E info@wttlawfirm.comOPENINGSUREN

Maandag - Vrijdag : 8:30 - 19:00WTT LAW FIRM PARIJS

Rue de Courcelles, 164
F-75017 Paris

​​
​T +33 1 47 55 54 58
​F +33 1 47 55 54 64
E info@wttlawfirm.comOPENINGSUREN

Maandag - Vrijdag : 8:30 - 18:00

 

RECENTES ACTIVITEITEN
 

15.07.2015

Paperjam : "Excell Life, des couches successives d'infractions"

 

01.07.2015

Gestion de Fortune:

"Assurances vie luxembourgoises - une concurrence qui inquiète!"

 

15.05.2015

La Première RTBF Radio - Le forum de midi : "Les grandes entreprises belges d'aujourd'hui"